Sanne van Swol

Orthopedagoog
sannevanswol@chinski.nl

Momenteel met zwangerschapsverlof

Mijn naam is Sanne van Swol. Na mijn opleiding tot lerares basisonderwijs (PABO) ben ik naar de Vrije Universiteit te Amsterdam gegaan om orthopedagogiek te studeren. Ik wilde me, na de PABO, graag meer richten op het individuele kind en zocht verdieping op het gebied van leerproblematiek. Hierna heb ik aardig wat werkervaring opgedaan op een andere werkplek, waar ik veel met kinderen met dyslexie gewerkt heb. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier bij Chinski.
Ik heb altijd graag met kinderen willen werken en geniet van hun enthousiasme, eerlijkheid en onbevangenheid. Het kunnen bijdragen aan hun zelfvertrouwen en hen laten groeien op persoonlijk vlak of op het gebied van leren, geeft mij veel voldoening.
Ik ben vorig jaar verhuisd naar Oisterwijk, Noord-Brabant. Het is een prachtige groene gemeente. Ik sport of wandel hier dan ook graag in de bossen. Verder breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou van koken en van reizen.


Andere teamleden