Linda de Koning

Orthopedagoog Generalist
linda@chinski.nl

Ik ben Linda de Koning, Orthopedagoog-Generalist NVO bij Chinski. Geboren en getogen in de streek waar ik werk, namelijk Zaanstreek-Waterland. Ik ben heel sportief en ben graag actief bezig. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboxen en longboard ik graag. Tijdens het werken zie je mij ook regelmatig fietsen en kom ik graag naar de plek toe waar het kind of de ouder zich fijn voelt. Ik vind het belangrijk om te kunnen lachen en creatief/oplossingsgericht bezig te zijn om ervoor te zorgen dat het gezin merkt dat de aanpak volledig aansluit en uniek is voor hen. In mijn week is er in het bijzonder altijd ruimte voor het helpen van kinderen met selectief mutisme vanwege mijn passie en expertise op dit gebied. Voor vragen kun je altijd mailen!


Andere teamleden