Esther van den Berg

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP / Schoolpsycholoog
esthervandenberg@chinski.nl

Ik ben Esther en samen met mijn man en twee kinderen woon ik sinds een aantal jaar (weer) in Bussum. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, het liefst met gezin, vrienden en familie. Na mijn studie psychologie ben ik de dyslexiezorg ingerold, waar ik mijn werkzaamheden al snel heb uitgebreid met diagnostiek bij en behandeling/begeleiding van kinderen en jongeren met leerproblemen. Binnen Chinski ben ik werkzaam als schoolpsycholoog en vorm ik samen met Femke, Debby en Juliette het managementteam. Het vele werken op scholen heeft mijn passie voor passend onderwijs en het bieden van de juiste hulp aan kinderen steeds meer vergroot. Mijn doel is dan ook voor elk kind een passende plek en de juiste hulp te bieden en scholen hierbij te ondersteunen. Ik denk dan ook altijd graag mee!


Andere teamleden