Voor:

Wachttijd

Van aanmelding tot (online) behandeling

Na de aanmelding op chinski.nl/aanmelden wordt meer informatie opgevraagd. Dit betreft het ingevulde aanmeldformulier én gevraagde documentatie.

Indien er uit de intake blijkt dat wij jou kunnen behandelen, kom je bij ons in zorg. Dit betekent dat wij een zorgplicht hebben naar jou en dat je ons, ondanks dat de behandeling nog niet is gestart, mag bellen en/of mailen. De behandeling is gestart zodra er contact is geweest na de intake.

Ons streven is om binnen één maand nadat er contact is opgenomen te starten met een screening. Deze maand hebben wij nodig om de aanmelding administratief te verwerken. Dit betekent onder andere het aanvragen van de beschikking bij de gemeente. Hierdoor lukt het ons niet altijd om binnen één maand te starten.

Wij streven ernaar de start van de behandeling aan te laten sluiten op de screening. Soms is dit door omstandigheden niet mogelijk en ontstaat er hier een wachttijd. Afhankelijk van de soort hulpvraag en locatie (fysiek of online) is er een wachttijd. We kijken graag mee wat we wel kunnen bieden.