Voor:

Voor 18 +

Jeugdhulp stopt als de cliënt 18 jaar wordt. Bij onze organisatie kan de zorg doorlopen na het 18de jaar van de cliënt. Ook het systeem en/of netwerk van de cliënt die in zorg bij ons is, kan onder de voorwaarden van de zorgverzekeringswet bij ons in zorg komen en/of in zorg blijven.

Hulp bij

Elke (jong) volwassene kan ergens in vastlopen en heeft daar soms hulp bij nodig:
Denk hierbij aan angst, paniek, trauma, depressie/ somberheid, dwang, ad(h)d, ASS en/of zelfbeeld en identiteit. Chinski biedt behandeling aan (jong)volwassenen op bovenstaande gebieden.

Ook kunnen ouders zelf hulpverlening bij Chinski aanvragen wanneer zij zelf vastlopen mbt opvoeding van hun kind doordat er bij henzelf sprake is van bijvoorbeeld AD(H)D, autisme of depressie.
Samen met Chinski kunnen we gaan ontdekken wat de achtergrond hiervan is en wat u en de omgeving nodig heeft om verandering teweeg te brengen.

Om als (jong) volwassene in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de Zorgverzekeringswet, dient er een geldige verwijzing te zijn van bv. een huisarts, daarnaast dient er een classificatie van de klachten aanwezig te zijn van de (jong)volwassene (denk bv. aan een diagnose ADHD/ADD, autisme, depressie, dwangstoornis, etc.)