Voor:

Voor 18 +

Jeugdhulp stopt meestal als de cliënt 18 jaar wordt. Wij vinden dat de cliënten die nog zorg nodig hebben deze zouden moeten krijgen en willen dit dan ook graag aanbieden voor jong volwassenen ™ 25 jaar.

We bieden nu verschillende zorgvormen aan voor ouders die ook al voor een deel onder de zorgverzekeringswet valt zoals systeemtherapie en psycho-educatie voor ouders.  We zijn naast de restitutiepolis aan het onderzoeken of Chinski voor 18+ zorg contracten kan aangaan met zorgverzekeraars. Zodat we ook jongeren en ouders de beste hulp kunnen bieden. 

Elke (jong) volwassenen kan ergens in vastlopen en heeft daar soms hulp bij nodig:

Denk hierbij aan angst, paniek, trauma, depressie/ somberheid, dwang, ad(h)d, ASS, borderline en persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, eetproblemen of zelfbeeld en identiteit. 

Ook kunnen ouders zelf hulpverlening bij Chinski aanvragen wanneer zij zelf vastlopen mbt opvoeding van hun kind/ jongeren. 

Samen met Chinski kunnen we gaan ontdekken wat de achtergrond hiervan is en wat jij en de omgeving nodig heeft om verandering te teweeg te brengen.