Voor:

Naarden-Bussum

Nieuwe Spiegelstraat 16

Nieuwe Spiegelstraat 16
1406 SH Bussum

gooienvecht@chinski.nl

020 772 5626

Vergoede zorg?

Wij bieden vergoede zorg vanuit gemeente Gooi en Vecht vanuit de jeugdwet, zowel sggz/gbggz als dyslexiezorg als dyslexiezorg.
Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg moet er een geldige verwijzing zijn. Wij staan open voor overleg en advies, maar kunnen pas een intake plannen als er een geldige verwijzing is.  Voor overige vragen rondom vergoede zorg willen wij u wijzen op www.cateamgv.nl

Locatie

Chinski is een praktijk gelegen in een groot pand met andere bedrijven. Het officiële adres van dit pand is Nieuwe Spiegelstraat 16-18. Op het adres nieuwe Spiegelstraat 18 bevindt zich de hoofdentree voor de bedrijven die werkzaam zijn in het pand. Hier kunt u de bel vinden van Chinski. De entree van Chinski bevindt zich echter aan de (achter)zijde van het pand.

Reis je met het openbaar vervoer? Plan je route hier: www.ov9292.nl

Reis je te voet?
Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.  Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 035-2089000.

Reis je met de fiets?
Mocht u met de fiets naar de praktijk komen, dan kunt u uw fiets in de straat of op het (parkeer)terrein stallen, links van de voordeur.  Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant. Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 0352089000.

Reis je met de auto?
Indien u met de auto naar de praktijk komt, toets dan Nieuwe Spiegelstraat 16 in. Wanneer u arriveert vindt u aan uw linkerhand (éénrichtingsverkeer) de inrit van de parkeerplaats van Chinski. De inrit is herkenbaar aan een groot grijs hek. Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.  Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 035-2089000