Chinski Gooi & Vechtstreek

Nieuwe Spiegelstraat 16

Nieuwe Spiegelstraat 16
1406SH Bussum

gooienvecht@chinski.nl

020 737 05 19

Chinski is een praktijk gelegen in een groot pand met andere bedrijven. Het officiële adres van dit pand is Nieuwe Spiegelstraat 16-18. Op het adres nieuwe Spiegelstraat 18 bevindt zich de hoofdentree voor de bedrijven die werkzaam zijn in het pand. Hier kunt u de bel vinden van Chinski. De entree van Chinski bevindt zich echter aan de (achter)zijde van het pand.

 

Reis je met het openbaar vervoer? Plan je route hier: www.ov9292.nl

 

Reis je te voet?
Om toegang tot het terrein te krijgen dient u vooraf naar de vaste telefoonlijn  (klik hier) te bellen zodat een medewerker het hek voor u kan openen.

Reis je met de fiets?

Mocht u met de fiets naar de praktijk komen, dan kunt u uw fiets in de straat of op het (parkeer)terrein stallen, links van de voordeur. Om toegang tot het terrein te krijgen dient u vooraf naar de vaste telefoonlijn  (klik hier) te bellen zodat een medewerker het hek voor u kan openen.  Wanneer u op het (parkeer)terrein bent gearriveerd, loopt u rechtdoor naar de ingang van de praktijk en dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.

Reis je met de auto?

Indien u met de auto naar de praktijk komt, toets dan Nieuwe Spiegelstraat 16 in. Wanneer u arriveert vindt u aan uw linkerhand (éénrichtingsverkeer) de inrit van de parkeerplaats van Chinski. De inrit is herkenbaar aan een groot grijs hek. Om toegang tot het terrein te krijgen dient u vooraf naar de vaste telefoonlijn  (klik hier) te bellen zodat een medewerker het hek voor u kan openen. U kunt er ook voor kiezen om uw auto in de straat te parkeren, let op dit is betaald parkeren! Wanneer u op het (parkeer)terrein bent gearriveerd, loopt u rechtdoor naar de ingang van de praktijk en dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.