Chinski Gooi & Vechtstreek

Nieuwe Spiegelstraat 16

Nieuwe Spiegelstraat 16
1406SH Bussum

gooienvecht@chinski.nl

020 737 05 19

Chinski is een praktijk gelegen in een groot pand met andere bedrijven. Het officiële adres van dit pand is Nieuwe Spiegelstraat 16-18. Op het adres nieuwe Spiegelstraat 18 bevindt zich de hoofdentree voor de bedrijven die werkzaam zijn in het pand. Hier kunt u de bel vinden van Chinski. De entree van Chinski bevindt zich echter aan de (achter)zijde van het pand.

 

Reis je met het openbaar vervoer? Plan je route hier: www.ov9292.nl

 

Reis je te voet?

Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.  Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 020- 7370519.

Reis je met de fiets?

Mocht u met de fiets naar de praktijk komen, dan kunt u uw fiets in de straat of op het (parkeer)terrein stallen, links van de voordeur.  Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant. Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 020- 7370519.

Reis je met de auto?

Indien u met de auto naar de praktijk komt, toets dan Nieuwe Spiegelstraat 16 in. Wanneer u arriveert vindt u aan uw linkerhand (éénrichtingsverkeer) de inrit van de parkeerplaats van Chinski. De inrit is herkenbaar aan een groot grijs hek. Wanneer u arriveert op de Spiegelstraat 16 staat het grote grijze hek open. Links van het hek vindt u de deurbel. Na het aanbellen kunt u direct doorlopen naar de glazen voordeur die door de medewerker wordt opengedaan dan bevindt de wachtruimte zich aan uw rechterkant.  Wanneer er niet open wordt gedaan kunt u bellen naar 020- 7370519.