Victoria van der Aa


victoria@chinski.nl

Hallo! Mijn naam is Victoria en ik ben 39 jaar. Vanuit mijn rol als Communicatiemedewerker bij Chinski ben ik op dit moment verantwoordelijk voor het opzetten van de nieuwe locatie in Vught. Ik ben een betrokken, open, creatief en zorgzaam persoon. Ik krijg veel energie en inspiratie van het samenwerken in een team en van interactie met mensen. Ik woon in Oisterwijk met mijn man Mark, Boris (7), Cato (5) en Max (2).

Na mijn HBO studie Communicatie in Utrecht ben ik gaan wonen en werken in Amsterdam als accountmanager bij een evenementenbureau. Voor de liefde ben ik naar Brabant terug verhuisd en gaan werken bij een reclamebureau in s’ Hertogenbosch. Bij het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel heb ik vervolgens 10 jaar ontzettend veel mooie ervaringen opgedaan als strategisch communicatieadviseur (interne communicatie).


Andere teamleden