Anne Catrien Ruig

Orthopedagoog
annecatrien@chinski.nl

Mijn naam is Anne Catrien Ruig en ik woon samen met mijn man Tim en dochter Fien (5 jr) in Bussum. Eind december verwachten we een tweeling, dus dit is voor ons een wel heel bijzonder jaar!
Ik werk sinds een jaar als orthopedagoog bij Chinski Bussum. Naast mijn twee werkdagen bij Chinski, sta ik twee dagen voor de klas in het basisonderwijs (groep 3 op de Minister Calsschool in Naarden). Ik vind dit een hele waardevolle combinatie en leer bij beide banen dingen die ik ook weer kan toepassen in mijn andere werk.
Wat ik leuk vind aan het werken bij Chinski, is dat je met kinderen 1 op 1 werkt en samen probeert de gestelde doelen te behalen. Daarnaast geeft het energie om in een jong en dynamisch team te werken, waarbinnen ieders expertise met elkaar wordt gedeeld.


Andere teamleden